De Verborgen Schat!

Vandaag gaan we tijdens deze kinderactiviteit in Hoorn net als piraten op schattenjacht! We starten bij de aangespoelde fles waarin een brief zit. In deze brief staat dat er een schatkaart is, maar dat deze in verschillende delen is gescheurd. Door opdrachten samen goed uit te voeren, ontvangen jullie delen van deze schatkaart. Samen vormen ze de hele schatkaart en weten jullie snel waar de schatkist verborgen is. Maar is dit de juiste plek?


Vanaf 12 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

Welkom bij Marina Kaap Hoorn! Onze begeleider of begeleidster ontvangt iedereen en heeft een bijzondere mededeling. Er is een fles aangespoeld op het strand met een bijzondere boodschap!

Op het terrein van Marina Kaap Hoorn is een schat verborgen. Er moeten maar liefst 7 opdrachten worden gedaan om de hele schatkaart compleet te maken. Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie proberen te winnen bij het frisbeeën, de voelopdracht, evenwicht en vele andere leuke opdrachten. Maar weten jullie voldoende punten te scoren om weer een deel van de schatkaart te bemachtigen? Na 2 uur tijd gaan we kijken hoeveel delen van de schatkaart jullie te pakken hebben weten te krijgen. Volg de route en ontdek of de schat hier ligt. Of komt er toch nog een volgende opdracht tevoorschijn…

Tussendoor hebben we nog even een korte pauze. Na een gezellige middag is het tijd om de schatkist te ontdekken waarin leuke prijsje verborgen zitten. Hierna sluiten we deze kinderactiviteit in Hoorn af. Uiteraard is het mogelijk om samen met de kinderen te starten bij Strandpaviljoen Oranje Buiten met het versieren van een cakeje of afsluiten met poffertjes of friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé. Voor meer informatie over deze kinderactiviteit in Hoorn neemt u geheel vrijblijvende contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met limonade bij strandpaviljoen Oranje Buiten

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen De Verborgen Schat!

  • Prijsje voor iedereen!

Prijstabel

Aantal kinderen Prijs excl. BTW
12 t/m 20 € 23,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 40 € 21,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 60 € 19,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Ontvangst met limonade en cakeje versieren
  • Afsluiten met poffertjes of friet met een kroket, frikadel of kaassoufflé
  • Onbeperkt limonade tijdens het programma

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchDinerDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.