Zomer Pubquiz Hoorn!

Bent u het zonnetje in huis, of binnen uw bedrijf? Laat uw kennis dan naar voren komen tijdens deze Zomer Pubquiz! Tijdens deze quiz in Hoorn speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de zomer centraal staat!


Vanaf 10 personen

Duur 2,00 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Paviljoen Oranje Buiten. Maak u klaar voor een zomerse strijd tegen de andere teams!

Speciaal voor de mooie zomer hebben we de zonnige Zomer Pubquiz ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, nemen we de spelregels door en worden de teams geformeerd. Hierna gaan we van start met ronde 1 de fotoronde ‘Herken dit zonnetje! Heeft uw team ze allemaal geraden, dan haalt u de maximale score! Ronde 2 en 3 bestaan uit algemene zomerse vragen en zomerse sportvragen. Hoeveel zonuren heeft de zomer? Wat is de warmste temperatuur ooit gemeten in Nederland? Of wat is de voornaam van een voetbalspeler in Nederlandse competitie die als achternaam ‘Zomer’ heeft? Ronde 4 bestaat uit diverse muziekfragmenten die echt bij de zomer behoren. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk muziekfragmenten te raden. Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte zonaanbidders, want we spelen ‘zonnebril op’ of ‘zonnebril af’! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want in deze ronde zijn nog heel veel punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt en valt deze quiz in Hoorn zelfs uit te breiden met een diner tot de Zomer Pubquiz met Diner! Bent u op zoek naar een leuke zomerse activiteit met het bedrijf, collega’s, familie of vrienden? Dan is deze quiz in Hoorn zeker een gezellige en goed betaalbare optie, waarbij u de zomer pas echt goed leert kennen! Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met een drankje

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen Zomer Pubquiz

  • Zonnebril 1 per persoon

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
10 t/m 20 € 20,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 19,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 18,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 17,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 16,50 p.p. excl. BTW

*Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.