Vrijgezellenfeesten Hoorn

Beleef unieke vrijgezellenfeesten Hoorn!

Samen met uw gezelschap één van de unieke en spectaculaire vrijgezellenfeesten Hoorn beleven? Dat kan bij Outdoor Hoorn! Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor originele activiteiten voor zowel groepen mannen als vrouwen. Op ons uitgestrekte terrein (Marina Kaap Hoorn) aan de rand van Hoorn geniet u van een ware belevenis op het land, strand of op het water!

Vrijgezellenfeesten Hoorn

Outdoor Hoorn biedt tal van mogelijkheden voor leuke en unieke outdoor vrijgezellenfeesten Hoorn. Of het nu gaat om activiteiten voor groepen met mannen of vrouwen, op ons terrein Marina Kaap Hoorn bieden wij voor iedere groep een bijpassende activiteit, feest of evenement. Mooie programma’s zoals Expeditie Robinson, een Strand Zeskamp of Wandklimmen zijn hier mogelijk. Maar naast deze vrijgezellenfeesten bieden we meer, want ook op het water zijn volop mogelijkheden. Wat dacht u van Rib-varen met 300 pk over het IJsselmeer, waterskiën achter een speedboot, vlot bouwen of rustig peddelen in een kano.

Unieke vrijgezellenfeesten Hoorn? Kijk hiervoor bij activiteiten!

Vrijgezellenfeesten Hoorn

Ook kunt u één van uw vrijgezellenfeesten Hoorn creëren met een originele workshop. Echte buiten workshops als schilderen van een Puzzelschilderij, een workshop Djembe aan het IJsselmeer of een surfclinic. Daarnaast bieden we ook workshops aan binnen bij Strandpaviljoen Oranje Buiten. Tevens is het mogelijk om hier voor of na afloop van uw activiteit te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue aan het water. Ook het centrum van Hoorn is op loopafstand bereikbaar, waardoor we een combinatie kunnen bieden tussen activiteiten in de natuur met een leuk arrangement in het centrum van Hoorn.

Voor meer informatie van alle mogelijkheden kijkt u in de menubalk verder onder ‘activiteiten’ of neemt u contact met ons op. Wij zien u graag tijdens één van uw vrijgezellenfeesten Hoorn op ons ruige terrein bij Marina Kaap Hoorn!